Personal Training - Fit Met Onze Hulp

Gepubliceerd nov. 10, 22
6 min read

De Personal Training Die Bij Jou Past

Personal Training - The GymPersonal Trainer & Voedingscoach

Wellicht halen wij je over om voor een vegan lifestyle te gaan. Daarnaast kunnen wij je advies geven hoe om te gaan met voeding tijdens deze crisis. Voor vegan sporters geven wij uiteraard een ander advies mee. NB: Wat personal training bij Gym, Town uniek maakt, is dat al onze trainers zijn opgeleid tot fysiotherapeut.

Na een gratis proefles beginnen we met een intake waarin we een bewegingsanalyse doornemen. We bespreken je houding en bewegingen gedurende de dag. Heb je bijvoorbeeld een zittend of juist een staand beroep? Zo sporen we een eventuele disbalans in je lichaam op en zien we welke spieren versterkt moeten worden en welke mogelijk overbelast zijn.

Personal Trainer. Sporten Op Maat

De duur van een personal trainingsprogramma varieert en bespreken we na de analyse. Een gemiddeld trainingsplan bestaat uit de diverse onderdelen, deze zullen allemaal met je trainer besproken worden. Een voltooid personal trainingstraject betekent zeker niet dat het hier stopt. Personal training - The Gym (Heb ik een Personal Trainer nodig en waar moet ik op letten?). Dat kan natuurlijk wel, want je hebt nu alle knowhow over hoe je zelfstandig verder kunt sporten.

In principe is onze nieuwste gym in Eindhoven onze standplaats (Tongelresestraat 134, nabij het centrum). De ruime gym is voorzien van alle spullen en apparaten die je nodig hebt voor een intensieve, afwisselende work-out, waarbij je zowel kracht als cardio traint - Personal Training in Delft. We werken zoveel mogelijk met losse gewichten en jouw eigen lichaamsgewicht.

Personal Training In Delft

Ik weet het nog goed. In 2012 ontstond het idee om in Wijk bij Duurstede een sportbedrijf/sportschool te beginnen gericht op personal training. Persoonlijke begeleiding voor iedereen. Ik wilde daarom zowel 1 op 1 begeleiding aanbieden als groepstrainingen - Het beste uit jezelf met personal training. Bijna iedereen die ik in mijn omgeving sprak kwam met dezelfde reactie: Huh?! Weer een sportschool? Die zijn er toch al genoeg? Personal training in Wijk bij Duurstede, zal dat wel werken dan? Je hebt toch een goede baan als sportinstructeur? Waarom zou je stoppen? Toch was ik vastberaden! Een bedrijf in personal training moest en zou er komen.

Er zijn veel redenen te bedenken waarom je met een personal trainer zou kunnen gaan werken. Personal Sports Club Delft - Fitness en Personal Training. Een personal trainer kan goed dienen als een stok achter de deur. Wanneer jij sporten niet leuk vindt, en het daarom niet voor elkaar krijgt om structureel te gaan sporten kan dit een uitkomst zijn.

Club Vit - Personal Training En Fitness Club In Delft

Niets meer maar ook niets minder. Als je zelf gaat sporten of deelneemt aan groepslessen dan is het vaak zo dat je ‘maar wat doet’. Dit resulteert vaak in onvoldoende resultaat maar ook de motivatie wordt daar niet beter van. Informatie is namelijk motivatie. Als je weet wat je doet en waarom je iets doet, dan kan dit enorm motiverend werken.

Dat is fijn. Een personal trainer kan daarom voor jou een plan van aanpak maken. Jullie kunnen samen jouw begin situatie bespreken en testen en vervolgens een plan uitstippelen voor een bepaalde periode en daar naartoe werken. Dat geeft overzicht. Daarnaast is het natuurlijk van groot belang dat dit plan wordt uitgevoerd en bijgesteld waar nodig.

Personal Training; Sporten Met Een Coach

Een goede personal trainer meet de resultaten en ziet wanneer er vooruitgang is. En daardoor dus ook wanneer je stagneert. Op dat moment kun je de hulp en begeleiding het beste gebruiken. Nu is personal training in de afgelopen jaren een stuk in populariteit toegenomen. Steeds meer mensen zoeken een personal trainer om bovenstaande punten.

Het vak personal training is namelijk niet beschermd. Dat is lastig want op deze manier is het voor de consument heel moeilijk om de goede trainer te onderscheiden van een ‘prutser’. En als die prutser dan ook nog eens een vlotte babbel heeft, dan wordt het helemaal lastig - Personal Trainer - Garantie op Resultaat!. Je doet er goed aan om voordat je met een trainer in zee gaat voor een bepaalde periode, toch eens te vragen naar de opleidingen, cursussen en kennis die hij of zij heeft opgedaan.

Fitness & Personal Training

Opleidingen zijn in mijn ogen niet het allerbelangrijkste maar het geeft wel een indruk. In de wereld van sport en gezondheid wordt er razendsnel door ontwikkeld en als je als trainer zijnde niet meegaat dan loop je binnen een aantal maanden achter. Daarnaast zijn er ook een hoop ervaren trainers die op het wereld wijde web een hoop informatie delen dus je kunt ook altijd vragen wie jouw trainer aanraadt om te volgen en die personen eens te googlen. Physical Training Club – Fitter, sterker & gezonder.

Je kunt dan thuis ook deze even googlen wat de opleidingen inhouden natuurlijk ;-). Verder is het goed om tijdens jouw gehele traject gepast kritisch te blijven. Waarom doen jullie wat jullie doen? Geloof me maar, er zijn meer trainers die simpelweg willekeurig een x aantal oefeningen uitkiezen, deze in een mooie volgorde plaatsen en dit vervolgens een trainingsplan noemen dan échte trainers die op basis van jouw persoonlijke factoren een doelgericht plan schrijven.

Sporten In Een Kleine Groep?

Personal Fit Club - Personal Trainer In De Regio DelftPersonal Training - Gym

Hij is betrokken bij jouw proces maar weet jou ook te motiveren en stimuleren wanneer dit nodig is - Personal trainer – haal het maximale uit je training. Daarnaast maakt een goede trainer niet alleen een goed trainingsplan maar een trainingsplan op maat. Dit is een plan die rekening houdt met jouw werk, je privé situatie, met je slaap ritme en je eventuele hobby’s en dergelijke.

‘Vroeger’ waren dit misschien wel de schema’s die je kreeg van de fitnesstrainer tijdens een introductie les maar we zitten nu in een ander tijdperk. Die fitnesstrainer heet nu personal trainer en dat fitness schema is nu jouw trainingsplan of periodisering. Als jij dus aan het sporten bent met een algemeen trainingsschema, wat altijd beter is dan op de bank blijven liggen… Dan is er helaas wel het eerste punt van alle voordelen van een personal trainer over.

Personal Training: De 7 Belangrijkste Voordelen Op Een Rijtje

Als tijdens de intake, de trainer vooral vertelt over wie hij/zij is en hoe goed de sportschool waar je naartoe gekomen bent wel niet is, dan zou ik me al achter de oren krabben. De intake is namelijk bedoeld om een goed beeld te krijgen van JOU. Er moet vooraf in kaart gebracht worden wie je bent, wat je wilt, wat je al gedaan hebt en hoe je het beste geholpen kan worden. Personal Training & Coaching.

Als jij dan binnen 15 minuten een trainings- en voedingsplan ontvangt, ook dan weet je dat er iets niet klopt. Zo’n plan hoort zorgvuldig uitgewerkt te worden en kun je dus nooit in 15 minuten klaar hebben. Het uur dat jullie met de training bezig zijn, betaal jij de trainer om zijn aandacht aan jou te schenken.

Sporten Met Personal Trainer - Personal Training

Dat uur is voor jou, werken aan je doelstelling en uiteraard zorgen jullie er samen voor dat het ook nog een beetje gezellig is als daar de ruimte voor is. Hoe herken je een effectief trainingsplan? Sowieso kun je aan je trainer zelf natuurlijk wel zien of hij/zij het een beetje begrijpt.Uiteraard kan iedereen ziek worden en bestaan er onoverkomelijke klachten dus daar heb ik het niet over. Daarnaast kan het nooit de bedoeling zijn dat jij elke training de vernieling in geholpen wordt en dat je iedere keer opnieuw met de tong op de knieën de deur uitloopt. Trainen is iets anders dan slopen.

Meer van Leefstijl

Navigation

Home

Latest Posts

Personal Trainer & Voedingscoach

Published Mar 27, 23
6 min read

Next Level Personal Training

Published Feb 10, 23
4 min read